středa 24. června 2015

Nefera slaví 3. narozeniny! (její oslava)

Nazdar! Teď je krásné období školního roku, už se skoro neučí, bývají různé akce a je zkrácené vyučování. Zrovna v této části školního roku jsem si  před třemi lety předčasně rozbalila svůj dárek za vysvědčení (stejně jako letos jsem to nevydržela :/..). Tím dárkem je (jak už vám jistě došlo) Nefera de Nile Basic, moje 2. monsterka vůbec! Tehdy jsem z ní šílela radostí! A musím se pochlubit, že i po 3 letech ji mám v krásném stavu...až na pár detailů. Nechtělo se mi ji fotit venku, tak jak to na oslavy výročí různých MH dělám, a tak jsem jí udělala...prostě oslavu. Je to takový menší fotopříběh...A ano, nemá v něm svůj Basic obleček, ale své letní šaty + jakousi péřovou věcičku kolem krku :). Jak se vám líbí nápad, fotky, dort?

PS: Některé fotky jsou malinko nekvalitní :/

Začalo to asi takto: Draculaura prováděla každodenní úklid straškantýny, uklízela nádobí, utírala stoly, židle...

 Zrovna když utírala poslední židli, nečekaně se v jídelně objevila dračice Jinafire. Jinafire: ,,Ahoj Draculauro, nemá dnes náhodou Nefera narozeniny?" Draculaura: ,,Och, asi ano.." Jinafire: ,,Neuspořádáme jí oslavu? Víš jak by se zlobila, kdyby ji neměla?" Draculaura: ,,Nikdo ji ale nemá moc rád, ach...ale tak dobře!"
               
             Jinafire: ,,Myslím, že oslava může být tady, stačí jen letmá výzdoba a hosté..." Draculaura: ,,Dobrá, tak jdeme na to!"

         A ghoulky se pustily do příprav! Jinafire se postarala o výzdobu, Draculaura donesla další židle na sezení....

              Jinafire zarezervovala hudbu, ze začátku neochotnou Operettu, hrající na klávesy.

  Už jen dort....Jinafire: ,,Draculauro, kdo upeče dort, vždyť ho ještě nemáme!" Draculaura: ,,Ale prosímtě! Já už ho dávno upekla, je v kuchyni, pojď se mrknout!"

 Jinafire: ,,Aaach, to je obr mezi dorty!" Draculaura: ,,Jé díky, já myslela, že se ti nebude líbit, že ti bude připadat, jako by ho pekla Ghoulie! Ach, to jsem si oddyhla!" Jinafire: ,,Je vskutku překrásný, a jako zombie dort nevypadá, neboj :D!"

 Jinafire odnesla dort na stůl...Jinafire: ,,Uff, to je těžký jak šestitunový kentaur!"

         Jinafire přichystala na pult různé druhy monster-nápojů. A tácek s příbory.

      Nedaleko postavila menší provizorní stoleček,  a na něj naaranžovala různé druhy jídel. Jinafire: ,,Tak, vše je hotovo, nyní jen sehnat hosty a oslava může začít hořet!...Teda rozjet se!"

                                      Operetta na místě, občerstvení prichystáno....

                         A hosté přicházejí! A že jich není málo. Vesele mezi sebou klábosí a prohlíží si výzdobu nebo dort! A přišla i slavná kameramanka z močálů, Honey! Celé to prý natočí!

  ....Všichni hosté dorazili, někteří i tancují na Operettiny skladby, s trochou toho disco rytmu. Dorazla už i Spectra a vše nadšeně fotí! Už se čeká jen na oslavenkyni...na Neferu!

  Nefera dorazila. Nefera: ,,Och, jak krásné, ten dort je přímo fantesáktický! ...Jen mohli pozvat víc hostů a místo té komické židličky mi dát pořádný trůn!"

                   ...Nefera: ,,Ale to postačí! Ten dort...určitě bude famózní!" Ze všech stran se sypou gratulace a všichni Neferu srdečně vítají." (Honey natáčí.)

 Ghoulky se přiblíží ke stolu tak, jak jen to jde, aby viděly, jak Nefera krájí dort! Nakonec ho společně spořádají (Nefera půlku, monsterky druhou) a celou dobu, za rytmů disco skladby od Operetty se ghoulky skvěle baví! 

Všechno nejlepší ke třetím narozeninám Nefero!

1 komentář:

  1. To je úžasný! Moc se mi líbí třeba ty poslední fotky. Je to úžasný nápad a skvěle nafocené. Jinafire na fotkách vypadá fantesákticky. Taky mám teď chuť nafotit nějaký fotopříběh. Asi nakonec nafotím teda ten fotopříběh s Castou (a Catty) - ten rozstřel nebo-li soutěž o to, kdo je lepší zpěvačka: Casta Fierce NEBO Catty Noir?? ...

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!