čtvrtek 18. června 2015

Můj názor na MH novinky

Ahojky! Pomalu mi začínají docházet nápady na články, fakt jsem v koncích :/...Ale zázračně mně napadlo, napsat můj názor na MH novinky :D! (Většinu těchto obrázků mám z jednoho božího blogu! http://monsterhighactually.blogspot.cz/)

Jako 1. tady máme krásný plakát Freak du Chic, na kterém se mi všechny monsterky moc líbí! Vypadá to jako by Freak du Chic byla dokonalá edice, že?



                                                                                                           Twyla Frea du Chic
   6/10

Joo, docela se mi líbí, ani nevím proč...možná to líčení, barva vlasů...boty, celkově se mi prostě líbí. Vadí mi na ní ale ty bambule na triku a to že má kraťasy. A trochu to afro...(ti mazlíci taky nejsou špatní, mám je tam na obrázku..)

Bota s oddělatelnou chůdou                                                                                               mazlíčci

                                   
                                                                                                          Clawdeen Freak du Chic      

Líbí se mi na ní jenom boty a klobouček, jinak je hnusná! To triko, ty vlasy, ten obličej...fuj. Ale kalhoty ujdou a má celkem fajnové rukavice :/...
                                                                                                                       3,5/10                   
                                                                                     


                                                                                                                   Wheeling Werecats

Jo, ty se mi líbí, celkově jsou krásné, šaty, boty, obličeje, skůtr...ale nelíbí se mi ty helmy a brýle! Ale vypadá to, že nemají melíry! Meowlody má jen bíle a Purrsephone jen černé vlasy! Je to slušivé :D! A taky jsem si všimla, že mají kabelky od Clawdeen School´s out!
                                                                                                                            7,5/10


                                                                       Clawdeen a Viperine z edice Scare and makeup

Tato edice mně zklamala, myslela jsem si, že se z toho vyklube něco víc, než jen tuctová duhová vlkodlačice a divná maškara a modrou čelenkou v pyžamu...Nelíbí se mi, nikdy bych si je nepořídila a neudělala na mně žáádný dojem! Jedině se mi tak líbí Viperiino líčení a Clawdeeniny vlasy a líčení...A jo, kreslené se mi líbí, obzvlášť Viperine!
                                                                                                       3,5/10



1 komentář:

  1. Skvělý článek! Máš naprostou pravdu, ten plakát Freak du Chic je nádherný! Kdybych tuto kolekci měla ráda, i bych ten plakát chtěla. Líbí se mi na něm i Rochelle. ...I Clawdeen s Twylou, prostě všechny! :D :) Meowlody a Purrsephone jsou krásné, teď se mi zalíbily. Těch kabelek jsem si předtím nevšimla. Jinak jsou moc pěkné, jednoduché a výstižné! No, Crescent nakonec není tak hrozná. Ale stejně vypadá divně. Na Dustinovi (Twyliném králíčkovi) nic nezměnili, kromě barvy a toho, že mu dali činely. Mně se ta Twylu vůbec nelíbí, je odporná. Možná tak to líčení.

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!