neděle 7. června 2015

Návštěvnost mého blogu a cena za ni pro MH Zuzku

Nazdárek! V poslední době přemýšlím o tom, jestli má smysl tento blog dále provozovat, když mi na něj chodí tři lidi za den. Jestli vám na mém blogu něco chybí, něčeho byste chtěli víc, napište mi to do komentů. Popravdě nevím, co mám udělat aby se mi zvedla návštěvnost :/. Nemáte nějaký nápad vy? Já fakt ne. Jen bych ještě chtěla poděkovat MH Zuzce za to, že na můj blog chodí několikrát za den, pokaždé mi každý nový článek okomentuje, a ve svých názorech je upřímná. Za to jsem jí vyrobila tuto cenu. Díky za návštěvnost Zuzu :D!




4 komentáře:

  1. Jééé, díky, to je milé a moc mě to potěšilo!! :) Ten diplom je nádherný, oprava: překrásný!!! Já jsem taky ještě hodně dlouho po tom, co jsem si založila blog neměla skoro žádnou návštěvnost, jenom vás. A většinou jsem taky neměla skoro žádné komenty. Kdyžtak (hodně) komentuj na blozích.

    OdpovědětVymazat
  2. Ok, díky, zkusím to. A jsem ráda že se ti diplom líbí :D!

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně nekonči :) stejně jako na Janin a Zuzčin blog vám chodím pravidelně každý den, jen jsem zatraceně líná napsat půl slova xD (ale dneska jsem se překonala na Zuzu blogu, když jsem reagovala na koment Clawdie a Honey xD ). Souhlasím se Zuzu, 1) ten diplom je boží! :D jak vidím, tak se v grafice zlepšujete holky! :D a 2) nenapadá mě nic jiného, než hodně komentovat na ostatních blozích, zapojovat se do soutěží... samozřejmě jak budeš mít čas :) .

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!