sobota 19. března 2016

Vaříme s Abbey - 4. (a poslední) část!

Ahojky! Rozhodla jsem se, že fotopříběh nebudu roztahovat na dalších milion částí, a dám sem posledních 5 fotek s popisky...no, prostě zbytek :D. Doufám, že se vám poslední část bude líbit, ostatně to mi můžete napsat do komentů :).


...Než se nám naše slavná delikatesa upeče, usmaží a uškvaří, můžeme si dát skleničku šampaňského...




 ...Anebo se porvat s úklidem kuchyně...A velké haldy nádobí...
Po určené době (kterou jsem zapomněla...pamatovat si věci hodinu zpátky je, jak my yetiové uznáváme zbytečné!) nakoukneme do trouby a vytáhneme výtvor na světlo boží :D.
 Vykydneme rosolovitou buchtu na podtácek ...a máme hotovo. Ghoulky a monstra, představuji vám delikátní jačí buchtu!
 Kdyby vám jedlíkům byla bábovka málo, narvěte si pupky třebas tímto! Je to...teď přesně nevím co, ale je to dobré! A ...nebo si dejte něco jiného, co zrovna leží na vašem stole (pozor na obaly od bonbónú!). Tak, Abbey Bominable se s vámi loučí :D!

KONEC :D!

6 komentářů:

  1. Super!! :DD Jasně, po hodině věci zapomenout... U toho se vždycky zasměju. Fakt super fotopříběh! Dala sis s napózováním Abbey a všech těch doplňků (jako třeba jak Abbey drží šampáňo) opravdu práci! Je na tom dost vidět, jak je ten set promakaný! Já si zrovna včera hrála (venku!!) s oběma playsety co mám, MH Scaris kavárnou a Maddiiným čajovým dýchánkem. No jo, zase tak trošku spojení světů. Tedy z EAH tam byla jen Maddie, protože se monsterky z jarní dovolené ve Scarisu dostaly do Říše divů, Maddiinou vinou, rpotože vytvořila portál, který ji dostal do Scaris a pak se obrátil proti všem, které to vtáhlo do ŘÍše divů, kde je po čajovém dýchánku na takové malé procházce musela Wydowna/Webarella zachraňovat a vysekávat z nebezpečí, protože Říše divů není bez příšer...

    No, už dost žvanění o mé hře. Tvůj fotopříběh mě docela hodně nalákal, abych si v nejbližší době taky nějaký playset koupila, začíná mě to fakt lákat, i když si většinu času hraju bez playsetů...

    OdpovědětVymazat
  2. To je super fotopříběh! Myslíš, že uděláš někdy další?

    OdpovědětVymazat
  3. Celý fotopříběh byl supr čupr :D Opravdu se ti povedl.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju všem :D! Určitě ještě někdy nějaký udělám, jakmile se dotaví nápad :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento príbeh je strašne dobrý :D. Zaujal ma a velmi :). Určite sa teším na ďalšie.

    OdpovědětVymazat
  6. Opět povedená část. Máš dobré nápady.

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!