sobota 12. března 2016

Fotopříběh - Vaříme s Abbey - 1. část!

Ahojky! Sice pozdě, ale stejně! Tak, jak bych začala...nechtělo se mi  sem fotopříběh dávat přes den, takže proto ho sem dávám o čtvrt na devět :D. Na některých fotkách má Abbey trochu jiný a divný obličej než normálně, ale toho si nevšímejte :D. Abych zbytečně nezdržovala,.... začínáme! Jo, a na přímou řeč jsem se poněkud vykašlala, takže pardon :D.





Vaříme s Abbey!



Máte také prázdnou ledničku? Tak to jste asi zapomněli nakoupit! Vyrazme tedy na nákupy, bez toho se totiž vaření neobejde :D!



















 Tak, vezmeme třeba dvě kila tohohle, půl kila tamhletoho, litr jačího mléka, nějaký kozí sýr, pár koktejlů, jakousi zeleninu a taky pravý městský sajrajt - sandwitch (aneb písková čarodějinice, jak to říkáme my v horách).

Když máme všechny ingredience nakoupené, zásoby v ledničce doplněné, a tak dále, můžu vám prozradit, co si dneska uvaříme! Bude to chutná jačí buchta (normálně by se to asi jmenovalo nějak Bábovka podle prastrýce Emila, ale to zní hrozně, takže dejme tomu, že je původní název Abbeyina bábovka...Ha.)! Ale dost řečí, pusťme se do toho!


Pokračování příště :D!

A taky se omlouvám za tu děsnou mezeru uprostřed, ona nešla dát pryč, já to nechápu :P...

4 komentáře:

  1. Moc hezký fotopříběh. Nej je, jak Abbey popisuje, co mají v obchodě. Už se těším na další díl.

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva fotopříběh. A taky srandovní. :D Prý Bábovka podle prastrýce Emila. xD To jídlo máš suprově vyskládané v tom ,,obchodě", je vidět, že sis s tím dala práci a vyhrála si s tím. :)

    (Jinak nepíšu delší koment, protože ho píšu už podruhé, první se mi smazal.)

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za komenty, další část přidám dneska odpoledne, nebo v úterý :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký fotopříběh! Máš super nápady.

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!