čtvrtek 17. března 2016

Fotopříběh - Vaříme s Abbey - 3. část :D!

Nazdar! Tak jsem zase zpět, a Abbey pokračuje v kuchtění. Nevím jak vy, ale já na její výtvory přestávám mít chuť :D :P! Nevím, na kolik částí Abbeyino veledílo ještě dám, ale odhaduju, že tak 3 maximálně :D No, abych to neprodlužovala, tady je pokračování :D:


...Nyní si ze speciální vitríny vyndáme mražené jačí bulvy (my v horách zužitkujeme všechno). Necháme je pár hodin rozmrznout, nebo je strčíme do trouby, aby to bylo rychlejší, nakrájíme je, a přidáme do těsta.


Nyní zkušeně nalejeme tento specielně zbarvený humus (...chci říct těsto) do formy na bábovku a podpálíme ...Ne, ne, dáme pomalu péct! 
 Narveme to do trouby a zažehneme! Pečeme asi na 380 stupňů pod dohledem státního troubaře a certifikovaného teploměru po dobu asi dvou dní, pokud to chcete urychlit, stačí jen pár minut. 

Pokračování příště :D!

5 komentářů:

  1. Bože, to je tak komické! xD Prý ,,a nyní nalijeme humus, teda chci říct těsto". xD Při tom ,,a podpálíme" jsem se začalka trošku řehtat. xD Fakt co věta, to perla! :DD Ech, myslím, že ty modré ,,kuličky" měly být možná spíš mražené borůvky (i když u monsterek nevíš co čekat, jako zákusek může být třeba netopýr s polevou xD), ale bulvy. ...Proč ne? Mňamka, že? xD Zní to docela nechutně, pokrájet bulvy... Každopádně Abbey je určitě velmi zkušený šéfkuchař. :DD (Ironie. xD) No jasně, v Himalájích dokážou asi zužitkovat pomalu i jačí trus. :D :P xD

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně ti jde konemtování ! :) Fotopříběh je moc hezký, ale škoda že ho děláš tak krátký :( Jinak je super !

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, Vaření s Abbey dokáže pobavit :D

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!