pátek 24. dubna 2015

Krásná duchařka Spectra Vondergeist i jiné charaktery se změnily k nepoznání

Ahojte! Dnešní 2. článek bude o tom, jak se naše stará dobrá Spectra změnila, jako ostatně většina monster-charakterů. Například Cleo- byla panovačná, zlá, docela mrcha, nesnášela se s Clawdeen...ale teď se spolu ty dvě normálně baví, Cleo nemá jedovaté poznámky a je skoro milá! Nebo Toralei- bývala často ve videích, byla totálně zlá a prohnaná, vždycky s ní byly Meowlody a Purrsephone a měla v záloze nějakou lumpárnu, teď co?- malé zvědavé koťátko? Bez Meowlody a Purrsephone, a není tak zlá!
 A konečně Spectra- Bloggerka, její druhé jméno bylo "Monsterdrbárna", milovala drby, prahla po něčem novém! Ale teď? V Haunted říkala že končí s pomlouváním!!! A chovala se tam jako nějaké pískle, ne jako naše Spectra! Co nám Mattel ještě vzal? Videa a filmy míří na 1. stupeň. Novinky stojí za prd! Jestli to Mattel okamžitě nenapraví, holky přestanou mít o Monster High zájem! Přesunou se na Everky! Ale m se everky moc nelíbí, mají hrozný kulatý obličej a některé vypadají jako voo-doo. Ale mají hezké šaty...No, posuďte samy, jaký je váš názor na Monster High v poslední době, na nové Monster High? Váš názor si ráda přečtu v komentech :).



   Sběratelka drbů                                         nebo?      Miloučký duch
Výsledek obrázku pro zlá Toralei stripe a meowlody a purrsephone   nebo?        
Zlá kočkodlačka                                                                    Roztomilé koťátko


                                    Velká změna řekla bych.....

4 komentáře:

  1. Skvělý, dlouhý a zábavný článek! :) A originální, ať nezapomenu. :D ;) Jo jo, naše stará dobrá Kája, vždycky věrná MH. :D Souhlas, ikdyž třeba ve filmu Freaky Fusion se mi líbilo, jak se Cleo a Tori skamarádily. Přesně, to bylo hrozně divné a takové blbé, když Spectra na konci filmu Haunted řekla, že už nebude dávat na blog drby. -__- Jinak Spectřino druhé jméno je spíš ,,Monstr-DRBNA", ne ,,Monstr-drbárna". :D :) Naprosto souhlasím v tom, že jestli Mattel něco POŘÁDNĚ neudělá s novinkama (ne aby byla hezká třeba každá 4.), tak holky přejdou na EAH. No jo, ten film byl jak pro mimina. :D :/ Jsou blbí? Copak neví, kolik ,,STARŠÍCH" holek (zhruba 12 až nevím, možná až třeba 16 nebo 18 let) se zajímá o MH?! MH NEJSOU pro malé děti, pdole mě, ale pro nás. My je nerozcucháme, nezničíme apod. a vážíme si jich, a tak dál... A vsadím se, že ti malí prckové ani pořádně nevědí moc toho o MH samotných, např. novinky, ale to není podstatné, možná neznají filmy nebo videa, jen prostě vidí krásnou panenku. Jinak málem bych zapomněla na to, že Cleo se v posledních videích chová trochu divně a je i blbě nakreslená/změněná. :( :/ No, jo, přesně, kam se poděly Meowlody a Purrsephone?!

    Jinak mám na blogu zase nový článek, s fotkami s tvojí Honey. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to je dlouhý koment! Na Honey se mrknu, díky za názor :D!

    OdpovědětVymazat
  3. naprosto souhlasí Spectra se nesmí vzdát drbů...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Já myslím, že to s MH jde od desíti k pěti :/
    WTF, Spectra přestane dávat na blog drby?!? V hlavě se mi vynořilo: Monster High tvrdě rozdrcena, takovou prohru jsme ještě nezažili (já vím, není to přesně, ale je to z filmu Friday Night Frigts) atd... Haunted jsem ještě neviděla, ale jestli to skončí takhle, tak jako sorry, ale asi na to do kina nepůjdu !!!
    A to s Torri je taky zvláštní, ale ta se změnila k "lepšímu"... Ale Mewlody a Purrsephone mi tam chybí...
    No, kdo to přečetl až sem, tak díky, ale nemusel :-) Mohl si přečíst jen tu 1. větu :-)

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!