úterý 21. července 2015

Moje vymyšlená monsterka, dcera draka, Daria Dragon

Nazdárek! Pamatujete, jak měla MH Zuzka na svém blogu návrh vymyšlené monsterky Spiderelly? Měla ho navržený na postavě z našeho min.ulého Monster High časáku, který mám i já i Zuzka a stejně tak naše ghúlmoška Jana. Na tuto postavu (které si prosím nevšímejte, kreslila jsem ji minulý rok a je pěkně divná) jsem si taky navrhla vymyšlenou monsterku, dceru draka, toho nečínského, normálního, ohnivého draka. Jmenuje se Daria Dragon a má celkem hodně ohnivý outfit :D. Váš názor na můj návrh mě dost zajímá, tak mi ho prosím napište do komentů :)




3 komentáře:

  1. Jooo, náš starý dobrý MH časák! Náhodou je ta postava dobrá, ikdyž má trošku ,,rozpláclé" nohy. :-P :D ;) Daria je boží, má krásné detaily a je úžasně propracovaná. Jak už jsem říkala na tvojí oslavě svátku, tuhle monsterku by měli (v Mattelu) radši udělat, než ty svoje ,,novinky"! A dobrý nápad na ten věk!! Ten outfit je úžasně propracovaný a detailovitý, stejně jako celý Daria Dragon. To se mi moooc líbí a ty víš, že já hrozně obdivuju jak umíš detailovitě a úplně úžasně navrhovat oblečení a upřímně - já bych nic takového nevymyslela, na tebe prostě nemám!

    OdpovědětVymazat
  2. Zcela a naprosto se Zuzkou souhlasím :) . Má úžasně ohnivé šaty, a jméno "Daria Dragon" je suprově zvučné a jednoduše řečeno zní dobře :) . Taky jsi měla dobrý nápad na věk. Ty její boty mi trochu připomínají Clawdeen SO :D . Teď mě napadlo, mohla bys Dariu nakreslit znovu a s roztaženými křídly :D to by mohlo vypadat drsně, když je má tak velké ;) ale je to na tobě :) a má hezký účes :P . Kupodivu se ta modrá hodí ke všechné té ohnivé barvě, protože oheň je trochu taky modrý :P (a to nemluvím o plynovém sporáku xD) .

    OdpovědětVymazat
  3. Zcela a naprosto se Zuzkou souhlasím :) . Má úžasně ohnivé šaty, a jméno "Daria Dragon" je suprově zvučné a jednoduše řečeno zní dobře :) . Taky jsi měla dobrý nápad na věk. Ty její boty mi trochu připomínají Clawdeen SO :D . Teď mě napadlo, mohla bys Dariu nakreslit znovu a s roztaženými křídly :D to by mohlo vypadat drsně, když je má tak velké ;) ale je to na tobě :) a má hezký účes :P . Kupodivu se ta modrá hodí ke všechné té ohnivé barvě, protože oheň je trochu taky modrý :P (a to nemluvím o plynovém sporáku xD) .

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!