pátek 12. srpna 2016

Co jsem zatím za prázdniny nakreslila ...




Ahooj! Dneska trošku pozdě, kvůli problémům s SD kartou :P. Nějak se nechtěla otevřít, pořád tam vyskakovala nějaká tabulka :P. Ale už jsem to vyřešila, takže fotky obrázků budou ;). Je pravda, že za prázdniny jsem toho nakreslila zatím (ZATÍM) o dost méně, než jsem chtěla, ale ještě se pokusím, ze sebe něco vymáčknout :D. Celkem mám zatím 5 obrázků - 4 kresby, 1 rádoby malbu. Před prázdninami jsem ale kreslila ještě míň, nakreslila jsem 3 obrázky, které jsem na blog zatím nedala a to dřevěného manekýna (toho mám od Vánoc, je perfektní :D), jakousi ženskou napolo zamrzlou v ledu, napolo hořící a elfku poutnici. Do komentářů mi můžete napsat, jestli je chcete vidět ;).

Ale asi vás budou spíše než text zajímat fotky obrázků, takže...jdeme na to ;).






 /by Farrah, stejně jako popisek ;)/


Raven Queen Dragon Games

Raven jsem kreslila podle screenu z filmu DG. Celkem se mi líbí, až na absolutně nevystižený obličej. No, a taky jsem si zjednodušila legíny, a vlasy má tak divně vybarvené...no já nevím, nedokončená se mi líbila víc :P. A ještě rozkreslenou ji mám na mobilu a to už sem teď vážně nahrávat nebudu - zase ta lenost! A únava...

P. S. Na každé fotce jsou ty nápisy dost rušivé, ale k obrázkům je radši dávat stejně budu. Nebo alespoň něco podobného :D.





Moje bota :D.

Nejvíc se mi na ní líbí klínek, ale je celá taková trochu rozpláclá, no :P. Ale taky se mi vcelku líbí...VCELKU.


Návrh šatů - dortové šaty.

Jsou děsně světlé. Kreslila jsem je na táboře a nebavily mě...mám za ně ale bobříka zručnosti, takže aspoň něco :D. Ten detail na dortík v ruce jsem sem radši neměla dávat zblízka je...odporný :D.



 Portrét...hádejte koho :D!

Tak co, uhodli jste? Jestli jo, tak super. Jestli ne, má to 2 důvody. Buť neznáte Avengers, nebo jsem ji moc nevystihla :P. Tak já už to teda prozradím. Je to Natasha Romanovová alias Black Widow alias Scarlet Johanssonová - omluvte můj pravopis, opravdu netuším, jak se píše její příjmení, a to ani to skutečné :P. Vlastně ani jméno...kruciš!

Scarlet se mi z mých prázdninových obrázků líbí asi nejvíc. Někdy mě i docela bavila :D. Ale ta její bundička, nebo co to je, má až moc velké čtverečky, nebo jak to říct...nevystižený materiál :P. A nevyšly mi vlasy, má moc krátký nos a levé oko je nějaké divné...a obě má moc velké...Ale na první pohled...se mi líbí :D.





A to nejhorší nakonec! Kytky vodovkama.

Co k tomu říct, to je děs! Vodovýma barvama prostě kreslit neumím, očividně. Z dálky to není až tak strašné, ale zblízka, fuj! Řekněme, že je to "moderní umění" :D.


A  všechno dohromady...

Jaký je váš názor na mé obrázky? Mám sem někdy dát i předprázdninové kresby?

Tak, to je pro dnešek vše, loučí se s vámi vaše...




13 komentářů:

  1. Nádherné kresby, nejvíc se mi líbí Raven a bota. A mohla by jsi někdy přidat i ty předprázdninové kresby.

    OdpovědětVymazat
  2. Týjo,ty ale nádherně kreslíš O.O Co já bach za to dala :))) moc se mi líbí ta bota,kytky a raven :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, ja som nevedela, že vieš tak pekne kresliť. :O Tá Raven sa mi páči viac ako normálna Raven, je dosť podarená. Ten portrét je tiež niečo - je úžasný. Tie vlasy sú tiež dokonalé. Topánka je podarená, ale ja nie som moc fan kresleniu obuvi. :p Šaty sú také sladké. :D A kvety sú ok. Určite pridávaj viac kresieb!! :D Skopíruj a umrieš - ja uschnem :"D //Crystal (baví ma dávať si šialené mená na gmaily)

    OdpovědětVymazat
  4. Clawdia a Honey13. srpna 2016 v 17:43

    Ta Raven je krásná! Všechny obrázky se ti povedly, ta bota taky není špatná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Předprázdninové kresby klidně přidej, elfku i tu druhou, řekněme, mýtickou postavu, jo? :D, jsem už viděla. A obě jsou dle mého názoru povedené.

    Hmm, já jsem si vzpomněla jen na Raven a botu, které jsi nám s kámoškama ukazovala už předtím. Joo, o těch šatech jsi myslím říkala, ale já to napůl přeslechla, nebo vypustila. :P .. Mezi vším tím, o čem jsme se bavily. :D :P

    Hej, náhodou ta Raven je moc krásná! A obličej se mi líbí, sice to není přesné, ale není to nevystižené tak strašně, to rozhodně ne! A je propracovaná a detailovitá, je vidět, že na detailech sis práci dala! Joo, já si taky občas něco zjednoduším, everky a monsterky jsou občas (na kreslení) složitější, než by měly. :D

    A ta bota je suprová, podle mě ji s přehledem můžeš použít na přijímačky, pokud je budeš dělat! Já bych s tím asi neměla moc trpělivost, se s tím srát. :D xD Máš to nádherný!

    Pche, náhodou ty kytky nejsou tak strašný! Pokud bude příležitost, někdy, tak ti můžu ukázat ,,malbu" siluety paneláků temperama s pozadím západu slunce. ... Je to primitivita.

    Hahaaaa, já věděla, že to bude Natasha! Ale nějak jsem ti to nikam nenapsala.. Ale uhodla jsem to i před tímto článkem! :D A je... NÁDHERNÁ! Ty vole, fakt jsi ji vystihla! Jen mě poháníš k tomu, abych dokončila svou katastrofickou Calypso... pokus o Calypso :´D.. a začala další portrét! Možná třetí Adele.. :D Nebo druhou Cal.. Měla bych tomu ještě dát šanci. xD A temperám taky.. xD Sakra, tohle je dost dobrá motivace (nějak jsem se nakazila Hardinovými sprosťárnami... pardon xD... je to nakažlivej magor xD).

    A jestli v tom portrétu něco vidím, pak je to perspektiva a prostor! Krása, žádná placatá kresba! :D A ta bundička je boží, já ti dám nevystihnutí materiálu! Sakra, je fakt nádherná! A nějaký materiál tam náhodou vidim! :D ;) :-P A ty vlasy jsou taky super, obdivuju tvou trpělivost, mě už vlasy na portrétech serou. xD Pardon.. xD

    Ty šaty jsou suprový! Nebavily tě? Nevypadá to tak! Nápad je super a provedení není o nic horší. A náhodou ten zákusek strašný NENÍ! :D ;-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vole, co to je? XD o.O O.O

      Jinak to ,,Zkopíruj a zemřeš" je milý! xD

      Vymazat
    2. Ty vole, co to je? XD o.O O.O

      Jinak to ,,Zkopíruj a zemřeš" je milý! xD

      Vymazat
    3. Jů, Zuzu, to je teda slohovka :D! Ta Natasha mě až tak nebavila - ty vlasy a ta bundička - brr. Jé, perspektiva :D. Díky ;).

      A děkuju všem za pozitivní (:D) komentáře :D! Ty 3 obrázky z před-prázdnin sem teda někdy dám, no :D.

      Vymazat
    4. Vážně? :-O :D Mně třeba Angelina (taky můj 1., řekněme oficiální, portrét) jako Zloba hrozně bavila. A taky jsem s ní podle toho i spokojená, podle mě asi můj nejpovedenější portrét, a to je první! :D

      Vymazat
    5. I Natasha byla můj první portrét, někdy mě bavila, někdy ale fakt ne :P :D!

      Vymazat
    6. No vidíš, aspoň z části! :D Mně někdy přijde, že se v portrétech spíš zhoršuju než zlepšuju.. :´D Ta Cal... :´( :´D Ona vypadá jako zombie! :´( :D Mě zpravidla vždycky něco začne (hodně) bavit, když vidím, že z toho vychází něco nadějně vyhlížejícího. :D

      Vymazat
  6. Nádherné kresby! Nejvíc se mi líbí ta bota, ale všechny se ti moc povedly! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny kresby jsou boží! Ta Raven... krásné!

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!