pátek 13. března 2015

Novinka odhalena!

Matell nakonec jako novinku na pátek 13. přichystal novou Draculauru, která je, jakoby ve stylu 15. století. Panenka se mi líbí, mile mě překvapila. Nejhezčí jsou podle mě šaty. Jen má trošku zvláštní výraz...celkově bych ji ohodnotila 8/10. Bohužel, Draculauru už mám, takže neplánuju koupi této novinky, která se na trh dostane někdy tento rok...Jinak je celkově originální a vystihuje přesně styl Draculaury a 15. století (narozdíl od otřesné Honey Freak du Chic). Co na tuto novinku říkáte vy? Plánujete její koupi? Líbí se vám tento nápad?






6 komentářů:

  1. Mě teda naopak hodně zklamala a vůbec se mi teď nelíbí. :/ Jedině zezadu, zepředu ji podle mě podělali.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se nelíbí obličej, kdyby ho měla hezký byla by ...hezčí...a o dost

    OdpovědětVymazat
  3. mě no je to originální to jo ty šaty jsou super ale ten obličej!!!

    OdpovědětVymazat
  4. mě no je to originální to jo ty šaty jsou super ale ten obličej!!!

    OdpovědětVymazat
  5. No, jak už někteří říkali, zezadu vypadala slibně, ale zepředu... Divný výraz, boty jsou podle mě nic moc (jo, na mě jsou trochu "zastaralé" xD) a ty šaty jsou zezadu hezčí než zepředu. A ty vlasy jsou taky trochu divné. Tak bych ji ohodnotila "Nic moc", rozhodně jsou i lepší :) .

    OdpovědětVymazat
  6. No, jak už někteří říkali, zezadu vypadala slibně, ale zepředu... Divný výraz, boty jsou podle mě nic moc (jo, na mě jsou trochu "zastaralé" xD) a ty šaty jsou zezadu hezčí než zepředu. A ty vlasy jsou taky trochu divné. Tak bych ji ohodnotila "Nic moc", rozhodně jsou i lepší :) .

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!