úterý 6. září 2016

Záplava fotek nejen s Viperine Gorgon :D!


Nazdarrr! Dnes vám přináším na můj poměr opravdu oceán fotek! Je na nich například moje milá Viperine, růže a ibišky. Opravdu jsem ty fotky nepočítala, ale je jich hodně xD. Viperine hned po rozbalení. Její trošku moc letní obleček. A růdé růže a fialové ibišky :D, takže i trocha té přírody...na naší zahrádce. Nemám úplně psavou náladu, takže hrr na fotky!



Viperine :D...



Poněkud odvážný ostrovní obleček xD.


Vipey venku v Lagooniných šatech...



Růžičkýýý!









Viperine objímá vrbu :D.


Vip a růžičkýýý!



Poupata ibišku.


Viperine. Překvapivě :D.





Tak to je zatím vše, a loučí se s vámi vaše...

Popisek Hello there! a oddělovač vytvořila Farrah GodFairy, popisek Kája K. vytvořily Clawdia a Honey a obrázek s efektem jezero je od Butterfly.

6 komentářů:

  1. Krásné fotky. Viperine to na nich sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně nádherné fotky. Jinak, moc gratuluju k Viperine. Já jsem jí hned druhý den, co jsem jí dostala, rozčesala ty vlnky, ale ani mě to moc nevadí. Ty růžičky jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou nádherný!!! Ten obleček (Lagoonin) Vipey sluší. Vážně moc! Hmm, odteď používám pro ni oslovení Vipey! Zní to dobře! :D Podobně jako Wydy, to taky používám. :D Aaaaa, ty růže jsou překrásné!! Asi podle jedné ze dvou zhruba nejlepších fotek těch růží bych mohla někdy zkusit kreslit/malovat... A jooo, ten první obleček je fakt veeeelmi odvážný! :D Bez ironie! Vždyť nahoře má jen ten náhrdelník! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky jsou super. Hlavně ty s Viperine u růží.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, Viperine mám taky, ale ještě jsem neměla příležitost jí fotit, což je škoda, ale co už. :D

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!