neděle 29. května 2016

Zbytek fotek Honey a moje nové botky :D!

Ahooooj! V dnešním článku se můžete mrknout na zbylé 3 fotky Honey, jedna z nich je poměrně nekvalitní, ale dávám ji sem, protože Honey stojí sama :D. Fotky bot taky nejsou nejkvalitnější, ale co, jde vidět, že jsou na klínku a že mají džunglí vzor? Jdeee :D. Hrozně se mi na nich líbí právě ty květiny a listy a taky pocit, že jsem vyšší o deset centimetrů ♥. Pro zvědavé - stály asi 250 korun, myslím :). 

Odběhnutí od tématu na závěr. Zítra jsme měli jet na celodenní výlet místo školy se ZUŠkou (Hranice). Kvůli počasí se to ale ruší - takže píšeme velkou písemku z češtiny. Bééé, mě se na to tak nechce učit, je to nevyslovitelná NUDA -_-! Mimochodem, píšete někdo velkou písemku i z Dějepisu? My jo, a přijde mi to teda dost přehnané :P.


/By: MH Zuzka/ Teda doufám, že MH Zuzka, už je to dávno :D, kdyžtak mě opravte.







 Boty ♥!


7 komentářů:

  1. Boty a fotky jsou krásné. Mě nekvalitní nepřipadají.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky Honey! Ty botky jsou nádherné, ještě si pamatuju, jaký to byl bezvadný pocit, když jsem byla o těch asi 6 centimentrů vyšší asi před dvěma roky s mými černými botami na klínku. No, já mám skoro všechny boty černé. :D Hmm, zajímavé postavení odběhnutí od tématu, já ho vždycky mívám na začátku. :P Ta písemka z dějáku a češtiny mě až tak netrápí, ale... achjoo, a já se na ten výlet tak těšila! Teda vlastně.. no.. jo. Když si to tak uvědomuju, že se zrušil..

    OdpovědětVymazat
  3. Botky jsou úžasné!Taky se mi hrozně líbí twn vzor.:3
    Já kdybych měla boty na deseticentimetrovém klínku tak mám cca 178 cm a to mi přijde dooost!:DD Takže radši nosím nějaké sportovní botky.:D
    A fotečky Honey se mi líbí,hlavně ta druhá.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tie botky sú nádherné! 😱♥ Fotky s Honey taktiež, naj je druhá. ^^

    OdpovědětVymazat
  5. Boty jsou překrásné😍😍😍😍! Já boty na klínku nenosím, protože jsem i tak dost vysoká. Ale jsou super. Fotky jsou moc hezké, mě nekvalitní nepřijdou.

    OdpovědětVymazat
  6. Boty jsou moc hezké a fotky taktéž !:)

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!