středa 12. srpna 2015

Mám nové oblečky pro monsterky!

Čauky! Včera mi došly mé nové oblečky pro monsterky, pro Lagoonu a Draculauru. Někdo si možná řekne, proč si objednávám oblečky pro Lagoo, když ji nevlastním? Důvod je prostý. Hrozně se mi líbí a Lagoonu si do budoucna plánuji koupit. Navíc sluší i mé Cleo...A oboje stály jenom 49 KORUN!!!
Kdo by odolal tak lákavé nabídce, no řekněte? :D. Ostatně jsem si původně chtěla koupit jen Draculauřiny, hodí se mi, protože ji mám v nepraktickém oblečku, v plavkách. A pak mi došlo, že mě dvoje vyjdou výhodněji, tak jsem se rozhodovala mezi Spectřinými a Lagooninými. Nakonec jsem zvolila Lagooniné a opravdu toho nelituju! Jsou přímo bájděsné! Stejně jako Draculauřiny :D. No, posuďte samy, fotky (koláž) můžete vidět níže.


4 komentáře:

  1. Jo, jsou krásné. Moc gratuluju a zároveň ti je strašně moc závidím!! Já jsem si je taky přála, ale na svátek jsem mohla mít ,,jen" River. Nevadí, ale River je moc krásná a skvělá a prostě slaďoučká! :D xD Ale možná bych si ty oblečky koupila z peněz z pokladničky, ikdyž si šetřím na zrcadlovku.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo já si pak ještě chtěla koupit ty spectřiny ale zas další poštovné...brr, ale tyhle dohromady stály jen 177 Kč!!! Výhodné poštovné - mamce do práce. A ty Lagooniny Cleo fakt seknou :D...když jí sundám zlaté doplňky :). A překvapuje mě, že je nemáš...hm, ale River je nádherná :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupí, já ty oblečky nakonec budu mít taky!!! Za chvilku je objednáme. :D Neber to jako opičárnu, já si tyhle dvoje oblečky přeju/¨už dost dlouho.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!