sobota 1. října 2016

Howleen Wolf skotačí venku :D!




Hoj! V blízké době plánuju nějakou bleskovku, zřejmě podzimní, tak se těšte ;). Já vím, to je fakt úvodní věta. Mám tu ale pár témat, které bych ráda zmínila a to první jsem tedy nešikovně prdla hned na začátek. No což, svůj účel to splnilo xD. Tak jdeme na to druhé. Včera jsem chtěla okomentovat jeden článek u Bunny, a hádejte co jsem zjistila? Bunnynka mi normálně zakázala vkládat komenty. To jako fakt xD?! Jednu dobu jsme měly menší výměnu názorů, ale ona si jako fakt myslí, že to vyřeší tím, že mě blokne? V poslední době (asi tak rok) už jsem jí nic nenapsala a ona...Je asi fakt divná...Pardon, jestli ji někdo máte rádi, ale to je jaksi věc názoru. A od toho jsou články a blogy, žee? Je to od ní podle mě dost ubohé, navíc kdybych jí něco chtěla, tak jí klidně můžu napsat mail, jelikož ho má (jako všichni) v menu :P. No, tak to by bylo druhé téma z krku, včera mě to docela namíchlo -_-. 





A třetí a poslední téma od tématu jee...Že jsem asi začala být závislá na jednom seriálu (který mě postupně dostal), a to na Miraculous Ladybug...Možná vám to přijde infantilní, nebo bez pořádného děje, ale když ono je to tak sladký ! Je sranda, že Marinette/Beruška je zabouchlá do Adriena, který je ale zároveň Kocour, který je zabouchnutý do Berušky. Problém je v tom, že oba jsou do sebe zbláznění, ale neví, že ten druhý je i superhrdina, nebo prostě...je to složité, a roztomilé :D...V podstatě jsou to 4 postavy a jsou do sebe zabouchnutí do kříže (já neumím vysvětlovat xD).Prostě...Beruška, Marinette → Adrien, Kocour, Adrien → Beruška. Takže ony nejsou zabouchnuté do Kocoura a oni do Marinette, chápete xD? Jsem zvědavá jak se to vyvine a kdy už konečně vyleze ten "Lišaj" (tak děsné jméno bych si asi jako padouch nedala :P) z úkrytu. Ale už jsem jaksi viděla všechny české epizody na Youtubku, takžeee, to asi budu muset najít jinde, achjo...Echm, to je nějak dlouhý článek, nemyslíte? No, chtělo by to asi pár větiček k tématu...

Howleen jsem fotila ve stejném dni jako Catrine a dost mě to bavilo. S fotkami jsem spokojená, snažila jsem se o nějaké netradiční pózy a vylezlo z toho vcelku povedené focení ;).
                                                                 






 Komická kapuca zezadu :D.





Taak, dneska je to ode mě všechno, doufám, že si to aspoň někdo přečte a bude se vám chtít komentovat ;). Prozatím se s vámi loučí vašeeee....


Jak se vám líbily fotky? Koukáte taky na Miralulous, případně co si o tomto seriálu myslíte? Je někdo u Bunny taky bloklý? Pamatuje si někdo na naše tehdejší "spory" xD? 

Grafika samozřejmě od Farrah GodFairy :D.



6 komentářů:

  1. Woow, boží focení!! Nádhera!!! Úžasný!! :D Jeeej, Cushion v kapuci! :D xD Jj, ta kapuce je celkem srandovní. A ten baťůžek je boží!! A ta druhá fotka je úžasná!! A taky ta předposlední stromová je bombová! *Jej, to se rýmuje! :D* A taky ta 3., jak leze na strom, je bezva-úžasno-divobájno-velmioriginální!

    Týjo, tak dlouhej článek jsem nečekala! :D Hahaaa, už začínáš být jako já. :D Mně včera došlo, že krátké články asi nebudu psát moc často. :P Protože od Posey jsem se jaksi ,,potřebovala vypsat".. nebo se mi nashromáždily věci, které jsem chtěla říct. :P A joo, na ten tvůj spor s Bunny si možná pamatuju... ale to jsem byla i já.. no, to víš, já jsem měla jednu dobu spory s více blogerkami... no, že jsem laskavý člověk a o sobě asi nemohu tak úplně říct.. To záleží občas i na tom, jestli mě daný člověk něčím pobouří. A taaaak. Ale v té době jsem se občas chovala extrémně dětinsky. Teď už mám umírněnější a lidštější názory.

    A přijde mi poměrně vtipné, že zrovna tobě se Miraculous Ladybug líbí.. :D Já jsem viděla asi 1 epizodu a nebylo to špatné. A za dětinské to já s mou milovanou Kim Possible nepovažuju! :D Jen jsem nečekala, že se to zalíbí zrovna tobě. :P

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky. Hlavně 4 a 5. Já asi nebude psát, jestli mám Miracucous Ladybug ráda. Ale i tak to napíšu. Mám ho ráda a hlavně FF na tento seriál. A druhá série bude myslím příští rok + někdy tři speciály (Vánoční, Halloweenský a Beruška v Šanghaji). My jsme měli v češtině větu na doplnění Nočním motýlům se říká Lišaj XD. A je docela zajímavý, že ještě o sobě neví. Hlavně že se Alya ptala Mari, jestli není Černý kocour podobný Adrianovi. A ta jí odpověděla, že prý je Adrian stokrát hezčí než nějaký Černý kocour. No bravo Mari -_-. Tak Adrian jako Černý kocour má trošku jiný vlasy a oči, ale proč nikdo nepozná Mari? No, je to hold jedna ze zápletek seriálu. Ehm.. Já jsem se o tom seriálu asi nějak rozepsala XD.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, nejvíc se mi líbí ta 9. Je nádherná :3 ! Už jsem se stihla podívat na jednu epizodu Miraculous Ladybug a je to skvělý seriál :) !

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, hlavně ta čtvrtá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekné, páči sa mi 4 od konca. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tý větvičce to vypadá fakt skvěle. :D Ta tvář Howleen mi docela připomíná Jade z ANTM, ale to asi nikdo moc nesleduje ... :D
    A náhodou z popisu toho seriálu mám hned jasno, kdo koho miluje! :D

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!