neděle 24. července 2016

Summer Tag

Ahooj! Tak jsem opět tu, tentokrát se slibovaným Summer Tagem. Achjo, to léto letí tak rychle :P! Ehm, co bych sem něco psala, když mě nic nenapadá? Jdeme rovnou na otázky...

Poznámka nad tagem: V poslední době moc nekomentujete lidi...

/by Clawdia a Honey/


1.Čemu dáváte v létě větší přednost? Kraťasy nebo sukně?

Kdybych měla sukní víc, tak sukně, ale takové ty pohodlné, volné, nejlépe rozevláté. Letos mám ale spíše kraťasy...troje. Takže toto léto vyhrávají kraťasy :D.


2.Máte radši velké teplo nebo chladnější dny?

No, jak se to vezme. Ve vedrech můžeme jezdit na bazén, nebo se opalovat (což je teda mimochodem příšerná nuda!)...nebo dělat kraviny s vodou :D. A v chladnějších dnech je prostě a jednoduše příjemněji.

3.Chodíte rádi v létě na túry, nebo raději doma relaxujete?

U téhle otázky vyznělo "relaxujete" podle mě spíš jako "nudíte" :P :D. Túry...túry...túry? Chtěla bych vylézt na Praděd, takže je asi celkem ráda mám - ale ve stínu a v normálním počasí :D. Hory jsou celkově krásné...až na Lysou horu - fuj to byl hnus, ten výšlap...brrr. Ale častěji jsem doma...u počítače bohužel :P.

4.Jaké místo byste chtěli o prázdninách navštívit?

Letos nikam moc nejedeme, ale na ten Praděd bych chtěla. Klidně i nějaké moře. Nejhezčí je podle mě v Řecku - můžu srovnat s Itálií i Chorvatskem, byla jsem tam :D. A nebo třeba ještě jednou nějakou tu Anglii...

5.A proč?

Na Pradědu je prý krásná příroda. Moře je prostě moře. Kdo by nechtěl v létě k moři :D? A Anglie je prostě a jednoduše krásná. Ty cihlové domy...anglické trávníčky...nádherné památky...boží suvenýry :D.




6. Chtěli byste, aby prázdniny trvaly déle, nebo méně než obvykle?

Tomu teda říkám otázka...Ha! Jasně, že déle - nejlépe od 1. června do 30. září. Nebo Prodloužit Vánoční prázdniny na měsíc...Muhehehe! Obojí a hotovo ;).


7.Dáváte přednost opalování nebo koupání?

 Už jsem psala, že mě opalování nebaví, takže koupání. Opalování na lehátku na vodě bych ještě přežila, no...


8.Máte rádi prázdniny?

Ó, jak inteligentní otázka...Jasně že jo! Prázdniny miluju, školu nesnáším, to je přece normální, ne? Fuj, já se tak netěším do devítky...brrr.

Koho nominuju? Každého, kdo bude chtít vyplnit, tradičně :D.

Tak, pro dnešek se s vámi loučí vaše...







4 komentáře:

  1. Super TAG, také jsme nominované ale ještě jsme nevyplnili :D My sukně nenosíme, takže radši dáváme přednost kraťasům :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je bezvadnej tag, taky jsem vyplňovala. .. Ehm, já vím, inteligentní poznámka, vzhledem k tomu, že jsem tě do toho nominovala já.. :D Ano, Praděd je nádherná hora, je tam krásná příroda, mechy, tak hebká tráva, že na ní můžeš úžasně ležet a žádná stébla tě nebudou bodat (schválně jsem nepoužila jiný výraz :D) do zad, jako třeba normální tráva.. I když na ní se taky dá ležet, že? :D A taky jsou tam rašeliniště, spousty borůvek (i když ty jsou v horách téměř všude), ... Joo, Lysá byla příšerná!! Praděd je stokrát lepší, a to je daleko delší! Asi o 4 kilometry je tam delší cesta.. No dobře, to není až tak.. ale 10 km při výstupu do kopců je celkem dost.. No, možná to bylo z malinké části i tím nelidským tempem výstupu na Lysé.. :D :P

    Joo, opalování na lehátku je boží! Teda.. docela fajn. xD Noo, 4 měsíce prázdnin?? Hmm, proč ne? I když to bych se už někdy asi zahrabala nudou.. :D Čtyři měsíce nevím.. Ale tyto prázdniny bych řekla JO!! Hahahaaaaa, a já si myslela, jak tyto prázdniny budou strašné, protože jsem na konci roku na ně nebyla nějak připravená a neměla jsem náladu, ale jsou úžasné! :D Téměř.. xD Minule to bylo přesně naopak! :D

    Jinak komentovanost nemáš až tak špatnou.. Jen prostě někdy si na těch víc komentů musíš trochu počkat, ale.. já čtu úplně každý tvůj článek (za celou historii tvého blogu si nepamatuju jediný, který bych nečetla..) a komentuju, jak se dá. ;) Takže se mnou rozhodně počítat můžeš, vždycky! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoční prázdniny by mohli být delší..jinak super TAG, taky jsem ho vyplnila.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to dobrý TAG. Ja som ho ešte nevyplnila, ale ani neplánujem. xD

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!