čtvrtek 27. října 2016

Design 08 :D!





Ahojjj! Po dlouhé době jsem opět tady na blogu, který už po osmé vypadá jinak :D. Minulý design byl od Karolí K. A tento mám od Farrah Godfairy. Ještě k němu nemám úplně doladěné menu (jelikož se mi teď nechce jít prudit Farrah s další grafikou xD), ale do konce prázdnin snad vyšperkuju ;) (nebo aspoň objednám...). Se záhlavím jsem velmi velmi spokojená a ohodnotila bych ho asi 98 %, což je na takového puntičkáře, jako jsem já opravdu hodně :D. Mimochodem, mám novou monsterku, předčasně k narozkám za svoje peníze. Prozradím vám zatím jen to, že je absolutně překrásná, zatím nerozbalená a že stála jenom 370,- Kč :D. A taky že snad k narozkám nebude sama...když to dobře půjde. Totižto mamka měla vzít ještě jednu, jenomže tam nebyla. snad ji dodají, protože byla taky krásná a levná...


P. S. Dess je podzimní :D

Tadááá!!!

Tak a to je prozatím vše, loučím se s vámi já, vašeee...

Popisek "Hello there" a záhlaví od Farrah, popisek Kája K a podzimní ikonka od Clawdie a Honey...


5 komentářů:

  1. Design je moc hezký. Opravdu působí podzimně:)
    Howleen se k němu krásně hodí:)
    Hmm...opravdu mě nenapadá jakou monsterku sis koupila, a proto se moc těším až nám ji představíš:)

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásný. Jen mi na něm vadí ten panel s textem, který je na mě až příliš velký. A ta monsterka, hádám, je Torča, že? Freak du Chic? Hmmm, myslím, že se mi dnes zdálo, že už mám doma tři Raven.. :D Svoji Basic, pak ještě Legacy Day a tu třetí.. Evil Raven! To je ono. Jak věrohodné.. A zvláštní. Mně by už třeba ,,double-everky" nevadily. U monsterek takovou potřebu nemám, byť třeba Tori FdC je překrásná. Kdyby byla někdy k dostání exkluzivní Cedar... To by bylo boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Záhlaví je moc krásné, Farrah se moc povedlo :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Záhlavý je jako vždy nádherné. Jinak gratuluji k panence, taky netuší, kdo by to mohl být.

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné záhlaví. Ale souhlasím se Zuzkou, ten dolní panel s textem mohl být menší. Těším se, až nám nové Monsterky představíš. :)

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!