středa 22. června 2016

Zbytek fotek z přespání u (MH) Zuzky, fotky Cattynky ze dvou dní a dva číča-bonusy :D!

Ciao gente! Dneska vede italština. Odpoledne jsem pracovala na židli pro Gooliope, která by měla zítra přiít (:D). Není to úplně židle, jako spíš cirkusácký buben, na kterém se dá sedět. Samozřejmě je obří :D (Mimochodem, koho by náhodou napadlo se opičit - čeká ho smrt - Muhehehe heee!). Ehm, to má být článek o fotkách, že? No, tak jdeme na to :).








Ředitelka Krváková a Noční můra...

 Isinka....
 Catty...







A kočičky Casy a Bertík nakonec :)...

5 komentářů:

  1. Kočičky jsou krásné. A fotky taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Roztomilé kočičky ♥ Fotky jsou moc hezké a povedené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krááásné fotky, ta fotka Isi je fakt nádherná!! A na té první fotce ještě měla ředitelka roztřepenou ofinu. :D I když teď už se jí zas taky trochu odděluje. -_- Casinka/Casynka vypadá mooc roztomile na fotce! A Bertík taky! ;-P Na tu Gooliope se těším, až ji uvidím. :D :P Hmmm, uvažuju, že bych si místo Posey a Kaly koupila k vysvědču Gooliope a Isi, hmmmm... No, sice se k sobě hodí úplně straaašně moc.. :D Nebo Isi a Batsy. Ne, to asi ne. Hmmmmmm...... :D Při troše štěstí bych mohla mít na prázdniny čtyři knihy, hmm.. :D :P No, bude to těžký. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou Gooliope se opovaž a já Tě vlastnoručně vykuchám ):D! Muhehe hehehehe!

      Vymazat
  4. Dúfam, že potom ukážeš fotky tej stoličky. Ja som akurát vyrobila posteľ pre Briar, už dáávno. :p Zlaté mačičky! Naša Ťapka je už stará, ale o to viac ju mám radšej... Isi je nádherná! A Catty pri tých kvetinkách tiež. Celkovo je Catty krásna, tá fotka s lúčom svetla je podarená. :)

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!