neděle 5. února 2017

Vyhodnocení kontroly Affs, moje nová monsterka ♥!


Čauu! Ta naše komunita už vážně dost chřadne -_-. A poněvadž já jsem vydala článek tak před půlměsícem, během něhož jsem uvažovala o konci blogu...Nemám co říkat, no :D. ALE rozhodla jsem se, že s tím neseknu, a pokusím se alespoň občas vydat článek. Sice mám teď poněkud zaneprázdněné období a tuším, že komentů bude dost málo...ale za pokus to snad stojí, ne :)? 

Můj poslední článek byla kontrola Affs, která dopadla poněkud bídně, teda...zapsalo se asi 6 lidí z 9...Tím chci říct, že je mi líto někoho vykopnout, ale...co nadělám. Uvažovala jsem o zrušení Affs, ale na to jsem moc líná, takže je zatím nechám...

Zapsali se a zůstávají:

Karolí Kůrková
Beccymonster
MH Zuzka
Kitty Black Rose
Clawdia a Honey
Skelita

Nezapsali se, má někdo z nich pozastávko? Myslím, že tyto bloggerky jsou delší dobu neaktivní.

Charlotte Flowernight
Butterfly
Ká Ča
Farrah GodFairy 

Já vás nechci vyhodit, ale co s váma lidi ???

No, doufám, že mi trochu poradíte :D. Pokud si to někdo přečte...Ehm, teď k té veselejší části...Mám novou monsterkuuu! A hádejte jakou...Trošku vám napovím.


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Je z mé momentálně oblíbené edice...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Má klobouček....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikdy jsem neplánovala její koupi, ale vždycky se mi moc líbila, navíc byla nehorázně levná :D. (Normálně stojí okolo 900, teda, asi...)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Já už vás teda nebudu napínat...Je tooo...Clawdeen Wolf Freak du Chic!!! Ano, moje třetí Clawy...Ale vypadá náhodou úplně jinak než moje krásná Clawy Scaris a Clawdeen Sister pack...že jo :D? A navíc stála jenom (se slevou) asi 366 Kč!!! A mám ji za pololetní vízo, kdyby to někoho zajímalo. Nakonec mám jedničku i z matiky, takže jsem ještě udržela samé :D! No, ale vy chcete vidět fotky, že :D?

 Tady se omlouvám za kvalitu a otočení :(.





12 komentářů:

  1. Teda! Gratuluji k nové Clawdeen! Tahle je asi tvoje nejhezčí, myslím. Taky se mi moc líbí edice Freak du Chic, je taková zajímavá a nápaditá. Kdybych si měla z této edice koupit nějakou panenku, byla by to asi Toralei nebo Clawdeen nebo Twyla, ty jsou nejhezčí. Ale jelikož si moji rodiče myslí, že je nesmysl kupovat si stejný charakter, akorát v jiné edici, takže mi to asi u Clawdeen nedopadne. Ale žádnou Twylu nemám:-D
    Jo a k té kontrole AFFS, taky se mi zdá že je aktivní jen málokdo, myslela jsem že za to může pololetí, ale to už dávno skončilo, takže vážně netuším, jestli všichni chtějí skončit, nebo ne. Je to trochu škoda, protože já bych pořád psala a psala a nemůžu, protože je zbytečné vydávat články, když je čtou tři lidi :-/ stačí jen doufat, že se ostatní zase k blogování vrátí a neskončí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ;)! Jo, taky doufám, že se lidi vrátí, ale pokud vím, tak s Clawdií a HOney to nevypadá moc nadějně a se Zuzkou taky ne :P. Jo, tak u mě to ani ti tři lidi nejsou xD. Ale Terý má teď relativně nový článek. Aha, tak dva :D.

      Vymazat
    2. Jo, pravda, se mnou to vypadá bledě. Věci se mění. A blog už jednoduše není jednou z těch součástí, které tam patří. Navíc chci mít víc času. Na.. různé věci. :DD A je taky pravda, že blogový svět jako by pomalu umíral a uvadal. Clawdeen je vážně krásná! Myslím, že už jsem ti gratulovala, ale ještě jednou to neuškodí. Tak gratuluji. :D A nafoť s ní plno fotek! ;D

      Vymazat
  2. Gratuluju ke Clawdeen, je vážně krásná.

    OdpovědětVymazat
  3. jsme rádi, že zůstáváme ♥ a gratulujeme ke Clawdeen, je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Clawdeen je moc hezká, gratuluji 😀

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že jsem zůstala, díky :) ! Moc ti ke Clawdeen gratuluji, je nádherná!

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!