úterý 23. února 2016

Můj nový MH set!

Ahojky! Tak a jsem zpět! Přidávám sem sice opožděný, ale podle mě zajímavý článek o mém novém MH play-setu. Za pololetní vysvěgro jsem měla mít původně obal na telefon, ale podívali jsme se do Dráčiku a byl tam set, který už jsem si delší už dobu přála jen za 299,- Kč (se slevou za 270,-). Chtěly byste vědět jakýpak play-set jsem dostala? Hm...chvilka napětí...chvilka napětí na druhou....No jo, tak a je to tu:  Školní set Home Ick (alias monster-kuchyňku)! Je naprosto parádní! Ty detaily :D! Ty barvy, nápady, doplňky, provedení, prostě všechno se mi na něm líbí! Akorát bych mu vytkla zavírání trouby, vždycky to spadne úplně dolů, sice je to úplná drobnost ale nic není dokonalé :D! Jak už jsem zmiňovala v minulém článku, mám nafocený i fotopříběh, ve kterém uvidíte i parádní detaily :)! A teď už fotky :D! Jaké sety máte vy? Líbí se vám tento play-set, případně které sety se vám líbí? Budu ráda, když se ozvete v komentářích! 


V krabici...(parádní cena :D!)
 

A rozbalený :D!


5 komentářů:

  1. Nádherný set!! Já mám Scaris kavárnu/rakvárnu a od Ever After High mám čajový set, který byl k Maddie. V tom tvém jsou fakt úžasné doplňky a jak vidím, je jich docela dost! Ty máš nějakou oblibu v setech, že? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký set. Já jsem k Vánocům dostala dva sety a Cedar, a to jsem si myslela, že už nic MH a EAH nedostanu... To jsem ale zamluvila. Oba sety jsou Hauntlywood/ Fright, camera, action, Elissabatina šatna a V.I.P. premiérová párty set. Jinak, kolik máš teda setů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kája má tři sety. Hrůzlywoodský, tuhle kuchyňku a jídelnu.

      Vymazat
    2. Tu stejnou Hauntlywood party, že jo. :D

      Vymazat
    3. Jojo, je to bezvadný set :D!

      Vymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!