sobota 12. září 2015

Rozkošná kočkodlačka Toralei v džungli!

Ahojky! V poslední době jsem fakt málo aktivní, vím to, ale nemůžu s tím nic moc dělat. Důvodém mé neaktivity je škola. Je teprve druhý týden, a oni nám navalí písemek a učení a všeho až nad hlavu!!! A to je teprv začátek! Jak tohle zvládnu, to jsem fakt zvědavá...Z tohoto důvodu, dávám polo-pozastávko, asi tak 1 za týden sem něco dám, ale nečekejte nic světoborného. Až se ze všeho vzpamatuju, budu aktivnější. Ale teď už fotky! Ještě o prázdninách jsem nafotila spoustu monsterek u potoka ( viz. Avea). Mezi ně patří i moje Tori GS. Fotila jsem ji vedle potoka, což nejde vidět :D. Na fotkách je samá zeleň, ale nemyslím, že jsou špatné... Co si myslíte vy?





8 komentářů:

  1. Nádherné fotky, akorát jsem čekala, že jich bude víc. To mě trošku zklamalo. Ale jsou daleko hezčí, než ty moje, hlavně první fotka. Tvůj foťák fotí fakt kvalitně! Jenom ta poslední fotka je až moc tmavá, teda přesněji Toralein obličej.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké fotky, zapojíš se u mě do bleskovky, jestli pozdě, tak nevadí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nechtěla bys sis u mě objednat záhlaví, tohle už máš docela dlouho, nemyslíš

      Vymazat
    2. Můžeš si ho objednat zde http://mojemonsterky.blogspot.cz/2015/08/trochu-pozmenene-objednavky-grafiky.html .

      Vymazat
    3. Já vím, že už ho mám dlouho, taky už se mi nelíbí, ale objednala jsem si záhláví už u dvou blogerek...čekám a čekám...a fur nic :/

      Vymazat
  3. Moc pěkné fotky Toralei to moc sluší :-). Ohledně dessu-Já vím a omlouvám se, jenže já teď opravdu nic nestíhám, a proto jsem vzala objednávky, které byli nejjednodušší a nejméně časově náročné. Vynasnažím se udělat ti dess co nejdřív-jsem 1. rokem na gymplu a vše je pro mě časově náročnější,jak učení do školy, výuka i psaní domácích úkolů. Doufám,že chápeš...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně že chápu, sama teď nemám na nic čas, v osmičce už je to celkem makačka...obzvlášť matika :(...

      Vymazat
  4. Jo, to se nedivím, připadá mi, že školy je čím dál víc :/ .
    Jinak pěkný fotky :) Toralei to moc sluší, vypadá to jako by si jen tak vyšla zaběhat do lesa :D . Hlavně 2. fotka se povedená :) .

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!