čtvrtek 24. září 2015

Dočasné podzimní záhlaví

Ahoj! Už jsem nemohla vydržet to svoje odporné neaktuální záhlaví a tak jsem si dneska během 10ti minut udělala nové, jednoduché, PODZIMNÍ záhlaví. No řekněte, nebylo už 20. září trapné (pokaždé když rozkliknete můj blog) vidět na mém záhlaví obří nápis ,,LÉTO JE TU"? Podle mě teda dost! Ale teď už mám konečně dess se kterým jsem spokojená a je AKTUÁLNÍ! Snad se teď budete vy i já rádi vracet na můj blog :). 

P. S. V jednoduchosti je krása :)! Teda alespoň pro mě...

P. P. S. Miluju podzim ♥♥♥!



7 komentářů:

  1. Hned jak jsem otevřela tvůj blog, udeřilo mě to záhlaví do očí. Nádhera! Fakt moooc krásné! Ano, v jednoduchosti je krása. A tohle bych ani nedoporučovala přeplácávat, s tím složitým pozadím. Clawdia a Tori se tam skvěle hodí!

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké, o hodně lepší než to předchozí. Jablíčko. :) (nemůžu si pomoct)

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva fakt se ti povedlo :) hodík se bezvadně k tomu pozadí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, díky aaa díky :), jsem ráda, že se vám líbí :D!

    OdpovědětVymazat
  5. pekné. Na tvojom pracujem práve teraz. Ešte dnes zverejním na blog s celou tvojou objednanou grafikou, môžeš sa tešiť. :)

    Sunsetshy

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké pozadí :) Toralei i Clawdia se k němu moc hodí. První co mě napadlo, když jsem uviděla to záhlaví bylo "To jsi ty všechny listy ořezávala?!" :D Joo, moje myšlenkový pochody nikdo nechápe xD . Vážně jsi celý dess (jak vidím tak i barvu odkazů :D) sladila do podzimní oranžové :) .

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!