středa 28. prosince 2016

Takže, co jsem dostala pod stromeček :D?



Čauuu, původně jsem sem chtěla dát kontrolu Affs, ale jelikož jste v komentech minulého článku projevili zájem o moji "ježíškovskou nadílku", ráda přidám článek o dárečcích ;). Takže, kde začít? Letos jsme měli Štědrý den až 25., protože brácha musel do nemocnice, fakt super na Vánoce :P. No, takže 24. to bylo celkem příšerné. Náladu mi ale zvedla 1 věc - mohla jsem si rozbalit jeden dárek, stejně tak brácha. On dostal jakýsi nový model sonického šroubováku a já Abbey Ghouls Rule. Je opravdu nádherná, hrooozně jsem si ji přála ♥. Další super dárek byla obrovská sada pastelek, které se dají rozmývat vodou...No, prostě 72 odstínů barev, 3 štětce a 2 strouhátka...Pro mě, jakožto milovníka pastelek a barev je to úúúžasný dárek ;). Další parádní věc - konečně nový hřeben, a opravdu úžasný, vůbec neškube vlasy a lehce se s ním češe...




Dál takový malý omyl, nebo jak to nazvat, přála jsem si Běsnění - 4. díl Šepotání, ale jaksi jsem dostala Šepotání - 1. díl. To jaksi někdo trošku popletl...No, ale nakonec budu mít i Běsnění - mamka mi ho slíbila předčasně za pololetní vízo, takže jsem byla ráda. Šepotání je přece jenom jedna z mála knížek, které jsem ochotná si přečíst 2krát, takže jsem ji nechtěla vyměnit. A teď už budu asi jenom jmenovat, protože to bychom tu byli asi doost dlouho a nikdo by si to nepřečetl...

Měkké dárky: Tričko (krásné, fakt se mi moc líbí, ale má ho jedna moje kámoška, což někdo opět trošku nevychytal), dloouhý chlupatý černý svetřík, pyžamo s dvěma roztomilýma ježečkama a takové ty klasické věci (jestli mě chápete xD)

Další dárky: Dvoje naušnice, oranžový a modrý lak na nehty, odlakovač, sprcháč Palmolive, tělové mléko, stolní a nástěný kalendář s kočkama ♥, malá baterečka na klíčky.

Školní Vánoce: Magnetická kočičí záložka a kočičí plánovač 2017, pudr ♥ (ten jsem už fakt potřebovala, dělala jsem čistku kosmetiky a polovina byla třeba 2-3 roky prošlá, brr), náramek, chlupaté papuče :D, památní nástěnku s nejhoršíma fotkama, které jedna moje nejmenovaná kámoška mohla vyhrabat xD (doobře, pár je jich relativně normálních, ale jelikož ta nejmenovaná kámoška dala nástěnky všem nám...jakože celé naší partě, vidělo pár lidí ze třídy třeba mě v bazénu, nebo mě jak se debilně gzychtím -_-).

No, a teď fotkyyy některých věcí, třeba školní dárky jsem nefotila, ale jestli chcete můžete napsat do komentářů a já do příštího článku nějakou fotku hodím, ale to bych ji musela nejdřív vyfotit xD.


A jo, zapomněla jsem na tu knížku Slepice v Africe, to mi dal strýc...který ani není můj strýc, ale říkáme mu strýc, protože je to kámoš od rodičů...Co jsem to chtěla? Jo, že je to básnická knížka a že asi nezná můj vkus na knížky...což se ani nedivím xD.



    A pár bonusových fotek...jen pro pořádek, k Vánocům byla jenom Abbey ;). Zbytek k narozkám...A jsou narychlo focené, takže pardon za ten blesk a kvalitu...




No nic, tak zase se s vámi loučím...já? Vašeee...


Grafika tradičně kromě posledního popisku od Farrah, popisek č. 2 - Clawdia a Honey ;)




9 komentářů:

  1. Hezké dárečky, Abbey je krásná a pastelky určitě využiješ.

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, krásné dárky. Ty Monsterky, zvlášť Lagoona jsou super😃

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, já mám taky knihu šepotání, je super a gratuluju k dárečkům

    OdpovědětVymazat
  4. Šeptání bych si mohla půjčit v knihovně, všichni říkají že je to super.
    Všechny dárky jsou krásné líbí se mi laky na nehty, panenky i to ostatní :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle Twylu jsem taky dostala. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úža dárky!! A zase je jich tolik! A Abbey je úžasná!!! Už bych taky mohla něco napsat na blog. :D ..Zítřek bude úžasnej den! ^.^

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k dárkům, panenky jsou nádherné. Šepotání si chystám přečíst, ale momentálně mám docela výjimečně hodně knížek na čtení/dočtení, takže netuším, kdy se k ní dostanu.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné dárky. Abbey je moc krásná :) !

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké dárky! Abbey je krásná:)

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!