...Nyní si ze speciální vitríny vyndáme mražené jačí bulvy (my v horách zužitkujeme všechno). Necháme je pár hodin rozmrznout, nebo je strčíme do trouby, aby to bylo rychlejší, nakrájíme je, a přidáme do těsta.
Nyní zkušeně nalejeme tento specielně zbarvený humus (...chci říct těsto) do formy na bábovku a podpálíme ...Ne, ne, dáme pomalu péct!
Narveme to do trouby a zažehneme! Pečeme asi na 380 stupňů pod dohledem státního troubaře a certifikovaného teploměru po dobu asi dvou dní, pokud to chcete urychlit, stačí jen pár minut.
Pokračování příště :D!
Haha, moc povedené.
OdpovědětVymazatBože, to je tak komické! xD Prý ,,a nyní nalijeme humus, teda chci říct těsto". xD Při tom ,,a podpálíme" jsem se začalka trošku řehtat. xD Fakt co věta, to perla! :DD Ech, myslím, že ty modré ,,kuličky" měly být možná spíš mražené borůvky (i když u monsterek nevíš co čekat, jako zákusek může být třeba netopýr s polevou xD), ale bulvy. ...Proč ne? Mňamka, že? xD Zní to docela nechutně, pokrájet bulvy... Každopádně Abbey je určitě velmi zkušený šéfkuchař. :DD (Ironie. xD) No jasně, v Himalájích dokážou asi zužitkovat pomalu i jačí trus. :D :P xD
OdpovědětVymazatKonečně ti jde konemtování ! :) Fotopříběh je moc hezký, ale škoda že ho děláš tak krátký :( Jinak je super !
OdpovědětVymazatDíky :), bohužel ale nemám čas :(...
VymazatHaha, Vaření s Abbey dokáže pobavit :D
OdpovědětVymazat