sobota 3. října 2015

Můj názor na novou trojici příšerek z edice (tuším) Brand - Boo students

Na monster-lili jsem objevila mnou už dlouho očekávanou novinku, a to trojici nových ghúlek - Isi Dawndancer, Batsy Claro a odpornou Kjersti Trollson. V tomto článku se můžete dočíst, jak se tato tojice líbí mně.

                                                               Isi Dawndancer (dcera Soba?)


8/10
Kdyby neměla to divné tričko s tak divným střihem, líbila by se mi o dost víc. Celkově ale podle mě není špatná. Moc se mi líbí její boty, vlasy a čelenka. Taky náramky ujdou, ta kabelka taky není nejhorší...Ale zase...Co to má s obočím?! Ať jí ho tak prapodivně sestřihl kdokoliv, bude to určitě děsnej kadeřník....teda obočník...Abych to shrnula, Isi se mi až na pár nedokonalostí líbí.

Kjersti Trollson (dcera Trola)
2/10
Řeknu to asi takhle....FUJTAJBL!!!! Ta je odporná! Jediné, co se mi na ní líbí jsou vlasy a ta srandovní čapka. Jinak je totálně ohavná...Totálně nemožná!

Batsy Claro (dcera Bílého netopýra)
8/10
Nebýt těch kraťasů, tak je krásná. Moc se mi líbí její křídla, boty, netradiční líčení a tričko. Kabelka ujde,  čelenka taky není špatná, ani vlasy ne...Ty kraťasy to kazí!


Další obrázky...

12 komentářů:

  1. Isi není špatná, ale má divný obličej (moc velké oči a jak říkáš, to divné obočí :D) a moc velké oči. To mi na ní vadí. Batsy mě ničím nezaujala, fuj. Má strašně nevýrazný a totálně nepřirozený obličej a vůbec, přijde mi celá úplně o ničem. Ta Kjersti ať jde do háje! Ať rychle vypadne z Monster High, kde nemá co dělat! Nesnáším pařmeny počítačových her! A co to má jako za jméno?! Kjersti? To skoro ani není jméno, spíš nějaká divná změť písmenek. :D Vždyť ona má hranaté snad všechno, třeba i brýle a dokonce i panenky v očích! To už je fakt moc! Myslím, že na Isi a možná i Batsy časem názor změním a ukážou se jako hezčí panenky, ale Kjersti se mi stoprocentně nezalíbí! :-ú

    OdpovědětVymazat
  2. Shrnu to asi takhle:
    Isi - Isi je krásná, to obočí mi k ní nějakým způsobem sedí. Nemám jí co vytknout. Je to dcera Jeleního ducha (překladač Google :D). Oblečení mi k ní sedí a botky taky. Dávám 9,9/10
    Kjersti - Tahle je fujky. Koupila bych si jí a prošla by celkovou úpravou. Jiné vlasy, jiné doplňky, jiné oblečení a hned by vypadala lépe. Nelíbí se mi na ní (fňuk) nic, kromě (malilinkato) obličeje tý panenky. O kreslené podobě ani nemluvím. Dávám 1,5/10
    Batsy - Tu bych si koupila hned! Je nádherná! 10/10!
    Celkově - Super, ale ta Kje-něco to kazí :/

    OdpovědětVymazat
  3. Týý vogo! Takové komenty!!! To se vám chtělo psát? Rozhodně díky za ně, každý názor - dobrý názor :D!

    OdpovědětVymazat
  4. z novinek se mi jako jediná líbí Isi. musím říct, že po dlouhé době se mi nějaká monsterka opravdu líbí. Ostatní se mi jako věšina novinek nelíbí.u mně na blogu máš když tak hotový dess.

    OdpovědětVymazat
  5. No, mě osobně se asi nejvíc líbí Isi. A budu zase na blogu, hurááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. No, nepáči sa mi ani jedna... :/ Už to nieje tak originálne ako to bolo. Ozaj, videla si e-mail ktorý som ti poslala?

    Sunsetshy

    OdpovědětVymazat
  7. Konečně to někdo dal na blog :P .
    Isi: Ta se mi asi zalíbila jako první. Líbí se mi na ní barevnost a to že působí takovým "pohodlným" dojmem. Jen když se pořádně dívám na ten obličej, tak ten až tak super není :P to obočí je fakt divný xD .
    Batsy: Je hodně zajímavá. Na ní mě zas zaujala jak je všechno v takovém "svěžím zeleno-bílo-žlutém" stylu. Je dost originální a zkrátka se mi líbí :P .
    Kjersti: Proboha, CO to je? Dyť ani to jméno nejde vyslovit! Natož napsat:P . Jedním slovem (nebo dvěma): mega divná. Všechno kostičkový.. fajn, beru, Mattel (Metla) se snaží o něco, co tu ještě nebylo, to beru, ale ať vymyslí něco normálního! Ne takovou kostkovanou královnu o ničem..

    OdpovědětVymazat
  8. Hahá! Hackeri a PC maniaci sú všade!!! Aj na Monster High xD

    OdpovědětVymazat
  9. No to tvoje vyjadřování je teda hrozné... Jasně, každému se něco líbí a něco ne. Ale nemůžu říct přece, že je to hnusné a tak podobně. Mně se třeba Kjersti líbí. Je super. Ale větší zálusk mám na Isi... Jo a to obočí má tak, aby více připomínalo čumáček srnky.

    OdpovědětVymazat
  10. Takhle, mě se líbí všechny tři, jestli vám ne, je to váš problém. Ale nemusíte být takoví. Skuzte 456 různých panenek vytvořit sami! Pak mluvte. Za mě je to můj názor..

    OdpovědětVymazat
  11. wow a co si kdy dokázala ty, když se tak vehementně pouštíš do kritiky... Přes 450 panenek s úchvatnými detaily a tvá omezená slovní zásoba se zmůže na "hnusný"... Fakt klasa. :D

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!