úterý 20. září 2016

Já a škola & hodnocení Sebevražedného oddílu :D!


Ahooojky! Konečně mám chviličku na článek, ale budu si muset pohnout, protože se mám ještě učit asi do tří předmětů :P. V poslední době mě škola dost zaměstnává, takže nemám skoro na nic čas, maximálně si jít na chvíli zaběhat (budeme běhat dvanáctiminutovku, takže jsem začala běhat, moje fyzička je děsná!) a když jdu spát v deset (což obvykle dělávám), tak i někdy chvíli číst...Kdyby vás zajímalo co právě čtu, tak Zrcadlení, 3. díl Šepotání, ale nemám na knihu moc času, takže jsem teprve na straně 100...a něco? Ale je to úžasné počtení, to se musí nechat :D! S mojí aktivitou to do budoucna vidím asi tak, že minimálně jeden článek týdně se sem budu snažit dát, ale nevím, jak stihnu komentování a je možné, že někdy potrvá trošku déle, než tady přibude něco nového. Ale pozastávko nedám, to slibuju!!! Alespoň prozatím ;).







Aaa? Hádejte co? V neděli jsme s kámoškama na oslavě zkoukly Sebevražedný oddíl! Byl v angličtině, s českými titulky. Kus filmu na stránce, na které jsme ho našly chyběl a navíc tam bylo zhruba v půlce cosi natáčené z kina, takže děsná kvalita a zvuk, tím pádem jsme to přeskočily a část děje nám unikla...To bude asi jeden z důvodů proč se mi film moc nelíbil. Další bude asi to, že když čtu titulky, nevnímám tolik obraz, navíc film byl celkově děsně tmavý a plný přehnaných efektů...Jak se tam na konci ten ohnivák proměnil v toho VELKÉÉÉHO ohniváka, který hoří, to už na mě a kámošku Janču bylo moc xD. Opravdu dost přehnané a v podstatě bez poutavého děje. Kdyby se mě někdo zeptal o čem film je, řekla bych asi..."Eee, no oni tam byli ve vězení, pak se oblíkli do nových hader a šli zachraňovat svět před cvoklou čarodějkou a jejím velkým bráchou :P". 

Postavám navíc chyběl pořádný vývoj a vztahů tam taky moc nebylo...Až na Harley a Jokera. V podstatě se mi na Sebevražedném oddílu líbila jen Harley a některé poznámky Deathshota...Enchantress mohla být zlejší a víc...Emotivní? Byla taková jakási suchá...A Katana tam skoro nebyla! A Joker byl pěknej (s prominutím :P) hajzl, když Harly pustil do hlavy tu elktriku a ona zešílela!!!  No, film ve mě nezanechal žádnou pořádnou stopu (kromě zklamání a naštvanosti nad osudem Harley) ani nadšení a proto se na něj chci kouknout v češtině, bez otravných titulek , plně soustředěná na obraz a hlášky. Celkově tedy Suicide Squad (nebo jak se to píše) hodnotím 5/10 bodů. 

Viděli jste někdo tento film? Jestli ano, jaký je váš názor na něj? Jestli ne, chcete se na něj podívat?

Zatím čauuu, věřím, že brzy,vaše...

Grafika: Farrah G., animka: strýček Google

10 komentářů:

  1. Sebevražedný oddíl jsem neviděla a momentálně se na něj nechystám podívat.

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiši!Já musím ten film vidět! Podle obrázku se mi Harley celkem líbí, ale plno lidí říká, že je až přehnaně šílená. No nevím. Každopádně ten Joker je teda blb...
    A ten filmek bych vážně ráda shlídla!

    OdpovědětVymazat
  3. Film jsem viděla, ale naopak se mi moooc líbil!
    Musím s tebou nesouhlasit;)
    I když já jsem film viděla s českým dabingem.
    A Joker i Harley mi přišli úžasní;)

    OdpovědětVymazat
  4. Řeknu to takhle:
    Když je nějaký film až nezdravě často zmiňován, většinou nestojí za nic. Např. Ledové království,od kterého jsem čekala MNOHEM víc. Ale vyšlo najevo,že je to obyčejná pohádka pro děti se šťastným koncem. (Nechci se nikoho dotknout,je to jen můj názor!)
    Takže pochybuju,že Suicide squad by mě bavil. A navíc nemám Marvel a...Ééé...No to druhý (:D) příliš v lásce...Joo DC!:"D Ehm...
    Já prosazuji: WC MANA! 😎😄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Char, WC Man je ve videu. V jednom videu. V jednom Kovyho videu. S NÍM k fanouškovi Lokiho a Jokeyho nechoď. Ani k fanouškovi Marvela, jakožto Káji. A náhodou, Ledové království bylo nádherné.

      Já mám na ten film lepší názor, ale to je možná hlavně díky některým vzpomínkám a díky tomu, že jsem si oblíbila Harley, která mě inspirovala a v některých věcech povzbudila, A Jokeyho. A Deadshot se při představování celkem trefil do černého.

      Jo a ještě Kitty: Harley není přehnaně šílená. Podle některých naopak málo. ;)

      Vymazat
    2. Já mám právě Marvel ráda, má dost dobře propracované filmy a třeba Avengery 1 nebooo Strážce galaxie, nebo třeba Ant-mana mají udělané faaakt dobře, podle mě, ale každý má svůj názor, samozřejme ;). A Ledové království bylo náhodou fajn...I když na "Na vlásku" nemá xD!

      Vymazat
  5. Já jsem film neviděla a ani mě moc nezaujal, takže se na něj nepodívám.

    OdpovědětVymazat
  6. O filmu jsem už slyšela, ale neviděla jsem ho. Možná se na něj podívám, protože mě velmi zaujala postava Harley Quinn. Avšak počkám si na italskou nebo českou verzi. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kamarátka našla českú verziu a povedala, že to nájdem prakticky kdekoľvek, tak som len do vyhľadávača zadala Sebevražedný oddíl a našlo mi to pekne po česky s dobrou kvalitou. Ja som to videla ešte cez prázdniny. Na film som sa celkom tešila, trailer vyzeral super, ale zápletka bola na nula bodov. Och, poďme zachrániť svet pred zloduchom, tak originálne a neotrepané. Film mi hneď po dopozeraní vyfučal z hlavy a viac som o ňom nepremýšlala, čo značí, že ma až tak nezaujal. Podľa mňa mohli dať lepšiu zápletku a viac nechať vyvinúť ostatné charaktery, nie len Harley, Jokera a Harley a Jokera... Čo vieme vlastne o Katane? Niš! Možno som od filmu veľa očakávala, Marvel je lepší... Ale zas nebolo to vyslovene zlé, skôr priemerné...

    OdpovědětVymazat
  8. My jsme tento film neviděly, ale chtěli by jsme :) My když čteme titulky tak taky moc nevnímáme obraz..

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!