sobota 27. srpna 2016

Fotopříběh - "Zlodějka" - 2. část :D!



Ahojky! Dneska přináším pokračování fotopříběhu o Isi a magickém (nemůžu najít správné přídavné jméno xD) lesu. Ve 2. části se toho stane poměrně hodně, teda alespoň víc než v části číslo 1 :D. Kdyby vás zajímalo, co je s tím oddělovačem pro Karolí, tak už jsem jí ho poslala na mail, ani nemám v plánu ho sem dávat, teda pokud ho nějak extra nechcete vidět :D. A s předprázdninovými kresbami to asi taky ještě potrvá...Teď fotopříběh, pak fotky...A to prokleté slovo...začínající na "Š", které všechny děti nesnáší...nebo alespoň většina :P. Ehm, fotopříběh pokračuje ;)!


Jakmile se Isi naobědvala, "uklidila" nádobí a...


Šla si na chvíli lehnout...


Až jí vytrávilo, posadila se opět ke stolu před svou chýší a na kožený provázek začala navlékat barevné korálky, jako symboly pohostinnosti lesa, hojnosti potravy, rovnováhy a harmonie.


Když měla hotovo, vydala se k posvátnému stromu a jeho větve ozdobila těmito překrásnými provázky. Jednotlivé korálky se třpytily ve slunečním svitu všemi barvami duhy (a taky šedou, černou a bílou xD). Isi pronesla k váženému stromku děkovnou řeč, ve které lesu poděkovala za vše a postupně vyjmenovávala barvy korálků a jejich symboliku.


Když skončila, s dobrým pocitem scházela svah, když v tom...se někdo  fakt nenápadně připlížil zamaskovaný listem a šlohnul ozdoby :D. Uslyšela tiché, téměř neslyšné kroky...

Isi: Co je to za zvuk? Jako by se někdo plížil ke...To snad ne!


Isi se otočila, ale bylo už příliš pozdě, někdo ukradl projevy úcty, které Isi lesu darovala!

Isi: To ne! Vrať se! Stůj! To nesmíš! ...Kdo by mohl něco takového provést!? Tolik času přišlo v niveč, takové zneuctění památky mého hvozdu!!! Když se Isi vzpamatovala z šoku, pěkně se naštvala...Já Tě najdu! Přede mnou nikam neutečeš ať už jsi kdokoliv! S Isi Dawndancer si nikdo zahrávat nebude! Grrr...


Mezitím opodál si Gooliope Jellington poněkud hlučně vykračovala lesem...


...když vtom se na zemi v listí něco zalesklo...

Gooliope: Jů! to je krása! Korálky! Kdo je tu mohl takhle pohodit? Taková nádhera!

Gooliope křehké korálky opatrně zvedla ze země a pokračovala v chůzi, tentokrát už o něco klidněji...

Neznámý lupič: Muhehehehe! Jen si je vezmi ty kreaturo! Počkej až Tě s nimi uvidí Isi...Ché-cheche-che!


Pokračování příště....

Ano, ten lupič byl tak nenápadný, že ani nemáte šanci poznat kdo to vlastně byl xD :D! Příště nás čeká poslední část, ve které se dozvíme, nebo spíše dozvíte, jak to celé dopadne ;).

Zatím ahoj, vaše...


Grafika je opět dílem Farrah GodFairy ;).

7 komentářů:

  1. Super Fotopříběh. Těším se na pokračování.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten fotopříběh je vážně božííííí!! Celkem kolosálisticky jsi mi zlepšila náladu! xD :D Ten lupič... xD Ta Tora... S tím LISTEM! XD Týjo, tu Gooliope jsem tam fakticky nečekala! Máš to bezvadně promyšlené! A ty korálky.. krása! A krásný popis! Hmmmm, připomínají mi korálky Tábora polokrevných, kde táborníci dostávají za každé léto jeden. A je na něm vyobrazený symbol význačné události toho léta..

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně moc krásný fotopříběh. Já tvoje fotopříběhy obdivuju, hlavně ty nenápadné drobnosti. Muselo ti to dát hroznou práci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost mě to bavilo a taky bylo krásné světlo :D.

      Vymazat
  4. Clawdia a Honey28. srpna 2016 v 23:42

    Nádhera, moc se těšíme na další část :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý fotopříběh, už se moc těším na pokračování! Krásné fotky, moc se mi líbí, Isi se do lesa hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ooo! Skvelý fotopríbeh. xD Boh vie kto môže byť ten lupič. :/ Chúda Gooliope. :D No, teším sa na pokračovanie. 😄

    OdpovědětVymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!