neděle 14. února 2016

Monstrograf 2016 - 1. kolo - moje fotky

Ahoj! Tak jsem zpátky a přináším nový článek na blog :D! Určitě někteří z Vás ví, že na blogu Terý furt Nile (zde) je momentálně vyhlášená fotosoutěž ,,Monstrograf 2016". 1. kolo nese téma ,,Horror" a já se rozhodla zapojit se. Tato soutěž je taky důvod, proč jsem se vrátila na blog, takže Terý, díky :D. No, abych to neprodlužovala, rozhodla jsem se nafotit Operettu (Picture Day), kterou jsem převlékla do jakýchsi potrhaných šatů. A zde jsou fotky :D : 


 1. fotka představuje Operettu na lesním hřbitově...



 Druhá Vražedně vypadající Operettu, nasvícenou zespoda sonickým šroubovákem (zde)...
A třetí je Operetta po Halloweenské párty svalená na podlaze v koupelně...

Ani jedna z fotek není upravená, zelené světlo je vytvořeno (jak už jsem se zmiňovala u 2. fotky) sonickým šroubovákem!!!

!!!!NEKOPÍROVAT!!!!

4 komentáře:

  1. Páni, ty máš Sonický šrobovák, waaaau... Strašne ho chcem, raz ho mala v triede spolužiačka, odvtedy ho chcem XD ...Síce Doctora Who moc nesledujem. Každopádne, fotky sú magické, ale tá tretia sa mi až tak moc nepáči, možno témou... Prvá je naj, vyzerá záhadne a skutočne ako na cintoríne a to zelené svetlo k tomu :3 Druhá sa mi tiež páči, tam má taký diabolský výraz :D Držím palce, tiež by som sa zúčastnila, keby som mala monsterku :(

    (Crystal)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor, sonický šroubovák má brácha :D (půjčil mi ho), vlastně dva, jeden jako baterku a jeden i s efekty...A na Doctora jsem se koukala, když ho dávali v telce :D...

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou naprosto nádherné!! Ta první fotka je snad ještě víc než překrásná!! Nejenže má skvělou kvalitu a celkově vypadá úchvatně, ten nápad je prostě bombastický a podle mě se ti to strašně povedlo!! Druhé dvě fotky se mi sice nelíbí až tak jako ta první, ale minimálně nápadem jsou super. Ještě jsem neviděla fotky všech soutěžících, ale ty by sis podle mě víc než kdo jiný zasloužila postoupit! Kam já se na tebe hrabu! Jedna věc je to, že jsem se snažila a ,,kulisy" jsem si namalovala, ale druhá věc je to, že to stejně ve výsledku moc hororově nevypadá. Teda většina fotek. Ta první fotka je fakt boží! Muselo to dát celkem práci, což se cení. Myslím, že většina lidí si s tím takovou práci nedala. Docela mě štve, že jsou v té fotosoutěži povolené efekty, protože těmi se vylepší i hrozná fotka. ...Ale takovéto fotky vyfotit...a bez efektů..!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypsala ses :D, taky díky moc, a myslím, že tvoje fotky jsou taky super, jsem zvědavá, kdy dá Terý soutěž na blog :D!

      Vymazat

Nebojte se vyjádřit svůj názor!